Coachning för kommunikatörer

Nyfiken att ta nästa steg i karriären?

Har du en potential att göra mer i ditt liv och utnyttja dina resurser bättre? Men vet inte hur du ska börja? Min coachning för kommunikatörer passar för dig som är nyfiken på att ta nästa steg i karriären. Jag bidrar till att du utvecklas och vågar ge mer av dig själv. Jag är personlig, empatiskt och lyssnar med hjärta och hjärna.

De senast åren har jag coachat ett flertal kommunikationschefer, kommunikationsstrateger och konsulter. Det har varit mycket spännande att få följa med på deras resa.

Coaching hjälper individer att:

  • Uppnå önskade resultat och personliga mål / visioner.
  • Förbättra sina prestationer, fördjupa sitt lärande och öka sin livskvalitet.
  • Frigöra sin potential och använda sina styrkor till fullo.
  • Nå personlig mognad genom ökad självinsikt.

För vem?

Min coachning passar för dig som är kommunikatör och:

  • Vet att du har potential att göra mer i ditt liv och utnyttja dina resurser bättre.
  • Vill sätta nya mål för din personliga och professionella utveckling.
  • Vill stärka dig i din yrkesroll som kommunikatör.
  • Är nyfiken på att ta nästa steg i karriären.

Hur går det till?

Jag börjar alltid med ett första förutsättningslöst samtal för att fråga dig om ditt nuläge och dina behov, för att se om vi ”passar” för varandra, Det är viktigt för mig att förväntningarna är tydliga. Som coach bistår inte med råd men då jag har en ökad förståelse för just kommunikatörens roll kan det hjälpa till i processen.

Jag är nyfiken, personlig och ställer mycket frågor, även om dig och dina drömmar. Ibland kan det kännas ovant. Men det blir ofta bäst om man ser till hela personen, inte bara den professionella. Även om det är din arbetsgivare som betalar är alltid samtalen strikt konfidentiella.

Tillsammans lägger vi upp en plan utifrån dina mål. Ofta brukar det bli 6 -8 samtal utspridda på ca 3-4 månader. Det kan handla om din karriär, ditt ledarskap, dina relationer. Jag utgår fån att du som vill ta nästa steg även vill bli lite utmanad. Är du chef eller ledare har jag speciella övningar och verktyg som leder till utveckling och insikt kring just chefsrollen.

Vart är du på väg?

Vad skulle det innebära för dig om du fick en ökad insikt om dina styrkor, dina värderingar och dina mål?

Vad skulle det innebära för dig och din fortsatta karriär om du och delar erfarenheter med andra i din situation och samtidigt utökar ditt befintliga nätverk?

Nytt! Karriärcoachning i smågrupp

Nytt för i år är att jag erbjuder karriärcoachning i grupp om 4. Jag samlar personer som jag tror kan ha nytta av varandra. Fördelen med att delta i en grupp är förstås att det är effektivt och prisvärt sätt att få tillgång till en coach. Tillsammans med andra synliggör du dina styrkor och får samtidigt ett givande nätverk. Genom att lyssna på andra lär du dig mer om dig själv och öppnar på så vis nya dörrar i din karriärutveckling. erfarenhetsutbyte och praktisk ledarträning.

”Med en varm, och ödmjuk approach har Martina varit en fantastisk coach som hittat intressanta verktyg och kommit med ovärderliga tips som utmanat mig och fått mig att lära mig mer. Att hon dessutom har mångårig och bred erfarenhet inom kommunikation skapar också hög igenkänning för såväl utmaningar som möjligheter som följer kommunikationsroller. Rekommenderar henne varmt.”

Beatrice Flink Forsgren

Head of brand and communication, Embracer Group

”Martina ledde ett chefsnätverk som jag var med i. Hon har mycket god blick för att sätta ihop dynamiska grupper vilket leder till engagerade samtal som lyfter deltagarna. Martina coachar på ett sätt som gör att man får syn på sina styrkor och känner sig motiverad att utvecklas vidare.”

Jenni Almgren

Kommunikationschef, Exploateringskontoret Stockholm Stad

”Martina är en klippa att luta sig mot – inlyssnande, analyserande och lösningsorienterad – och har hjälpt mig en bra bit på vägen framåt. Hon är engagerad och peppande och jag kan varmt rekommendera henne. Martina är en kompetens man gärna håller fast vid och återkommer till igen!”

Charlotta Abrahamsson

Scan