Coachning för kommunikatörer

Nyfiken att ta nästa steg i karriären?

Har du en potential att göra mer i ditt liv och utnyttja dina resurser bättre? Men vet inte hur du ska börja? Min coachning för kommunikatörer passar för dig som är nyfiken på att ta nästa steg i karriären. Jag bidrar till att du utvecklas och vågar ge mer av dig själv. Jag är personlig, empatiskt och lyssnar med hjärta och hjärna.

Vart är du på väg?

Vad skulle det innebära för dig om du fick en ökad insikt om dina styrkor, dina värderingar och dina mål?

Vad skulle det innebära för dig och din fortsatta karriär om du och delar erfarenheter med andra i din situation och samtidigt utökar ditt befintliga nätverk?

Coaching hjälper individer att:

  • Uppnå önskade resultat och personliga mål / visioner.
  • Förbättra sina prestationer, fördjupa sitt lärande och öka sin livskvalitet.
  • Frigöra sin potential och använda sina styrkor till fullo.
  • Nå personlig mognad genom ökad självinsikt.

För vem?

Min coachning passar för dig som är kommunikatör och:

  • Vet att du har potential att göra mer i ditt liv och utnyttja dina resurser bättre.
  • Vill sätta nya mål för din personliga och professionella utveckling.
  • Vill stärka dig i din yrkesroll som kommunikatör.
  • Är nyfiken på att ta nästa steg i karriären.

Nytt! Karriärcoachning i smågrupp

Nytt för i år är att jag erbjuder karriärcoachning i grupp om 4. Jag samlar personer som jag tror kan ha nytta av varandra. Fördelen med att delta i en grupp är förstås att det är effektivt och prisvärt sätt att få tillgång till en coach. Tillsammans med andra synliggör du dina styrkor och får samtidigt ett givande nätverk. Genom att lyssna på andra lär du dig mer om dig själv och öppnar på så vis nya dörrar i din karriärutveckling. erfarenhetsutbyte och praktisk ledarträning.

”Martina är en fantastisk coach och har en unik förmåga att leda grupper och få personer att ta ett kliv vidare både privat och i yrkeslivet. Martina är också en person som tar nätverkandet till nya dimensioner och hennes förmåga att knyta ihop människor berikar för alla i hennes närhet. ”

Annika af Trolle

Kommunikationschef, Svensk Scenkonst

”Genom Martinas coachning tog jag möjligheten att få syn på mig själv, mina hinder och möjligheter. Det gav en ordentlig skjuts framåt – och dessutom var det roligt!”

Maria Martinsson

Kontakt&Dialog

”Martina är en klippa att luta sig mot – inlyssnande, analyserande och lösningsorienterad – och har hjälpt mig en bra bit på vägen framåt. Hon är engagerad och peppande och jag kan varmt rekommendera henne. Martina är en kompetens man gärna håller fast vid och återkommer till igen!” 

Charlotta Abrahamsson

Scan