Nätverk för erfarna soloföretagare

Fokus på framtidens behov

Vi lyfter blicken, bortom de senaste årens kriser, för att tillsammans identifiera vilka behov som kommer finnas på arbetsmarknaden framöver. Hur blir de senaste snabba förändringringarna till en möjlighet i vårt arbetsliv? Vilka behov och luckor uppstår i arbetslivet framöver? Och hur förbereder vi oss och våra erbjudanden?

Frågeställningar

Under hösten 2020 genomgick jag en distansutbildning i entreprenörskap. Utifrån den delar jag både erfarenheter och övningar.

  • Hur sätter vi tydligare mål?
  • Hur presenterar vi oss på bästa sätt?
  • Hur kan vi vässa vårt erbjudande så att mottagaren/kunden förstår
  • Vilken nytta kan vi bidra med?
  • Hur blir vi ännu bättre säljare?

Kan låta enkelt men många gånger fastnar vi hemma på vår kammare. Speciellt i dessa föränderliga tider. Nu behöver vi varandra mer än någonsin.

Personligt och interaktivt

Detta är ett nätverk där vi diskuterar, ger och får inspiration samt delar med oss av idéer och tankar i en ny tid. Personligt och interaktivt, 6-8 deltagare per grupp.

natverk_solokonsulter

Upplägg

Vi pratar både i helgrupp och i bikupor. Fokus är förstås på kommande affärer och uppdrag. Jag fungerar som både facilitator och gruppcoach och bidrar med såväl kunskap som kontakter. Tillsammans diskuterar vi rollen som konsult/frilansare och vi delar alla med oss av erfarenheter, spaningar, tips på ex webbinarium och poddar. Vi kommer även att coacha varandra med syfte för att höja energi och motivation inför kommande uppdrag.

natverk_solokonsulter

För vem?

Nätverksgruppen är för dig som har eget företag och som erbjuder tjänster inom kommunikationsområdet. Alla är inbjudna för att aktivt bidra och dela med sig. För att jag ska sätt ihop den bästa gruppen behöver jag veta dina förväntningar, din inriktning och vad du tror att du kan bidra med. Inför start bokar jag in ett coachande samtal med var och en av deltagarna.

När?

Kontakta mig för nästa start.

Events

Några gånger per år anordnar jag mingel och konferenser för soloföretagare och entreprenörer. Det kan vara alltifrån kickstart efter nyår, vårmingel, glöggmingel eller tvådagars interaktiv workshop på Vår Gård, så kallad Business Boost. Om jag samlar alla mina nätverksgrupper blir vi drygt 50 pers!

natverk_solokonsulter

”Martina satte med fingertoppskänsla ihop ett nätverk som kändes mitt i prick för mig. Efter endast ett par träffar hade vi kommit varandra ganska nära både professionellt och personligt- så givande att vi nu fortsätter att träffas”

Gabriella Ringvall

&thebrain

”Tack vare Martina har jag fått ett nytt nätverk som givit mig fler lärdomar och mer energi för att ta företagandet vidare.”

Pernilla Askenbom

Organisationskonsult

”För mig är Martina mycket nytänkande och inspirerande. Hon har stor kompetens inom kommunikation och ledarskap. En person som man alltid kan räkna med!” 

Helen Larsson

Enheldel Kommunikation