Tjänster

martina-brandt-network

Nätverk för kommunikatörer

Inser du värdet av att utvidga ditt kontaktnät och stärka ditt personliga varumärke? Vill du få inspiration och utveckla dig tillsammans med andra i din roll? Jag skapar personliga och dynamiska möten mellan människor. I mina nätverk ser jag till att sätta ihop grupper som gör varandra bättre.

tjänster_martina_brandt

Coachning för kommunikatörer

Har du en potential att göra mer i ditt liv och utnyttja dina resurser bättre? Men vet inte hur du ska börja? Min coachning passar för dig som är kommunikatör och är nyfiken på att ta nästa steg i karriären. Jag bidrar till att du utvecklas och vågar ge mer av dig själv. Jag är personlig, empatiskt och lyssnar med hjärta och hjärna.

tjänster-martina-brandt

Konsultmäklare

Behöver du förstärkning i din kommunikativa organisation? Vill du anlita en specialist till något kommunikativt uppdrag? Jag har det bästa nätverket av kommunikatörer och hittar snabbt den du söker utifrån dina behov.

martina-brandt-kontakt

Facilitator

Vill du ha inspiration inför ditt nästa möte, kommande workshop eller utveckla din grupp inom kommunikation och ledarskap? Jag faciliterar och leder dig i din utvecklingsprocess, skapar en trygg miljö för gemensam reflektion och underlättar att nå uppsatta mål.

martina-brandt-nyfiken

Nyfiken

Jag är genuint intresserad av människor och jag kommer aldrig sluta vara nyfiken. Jag vill veta vem du är, vad du vill och försöker alltid undersöka vilka saker vi skulle kunna hitta på.

martina-brandt-inspirerande

Inspirerande

Jag delar med mig av mig själv och mina erfarenheter, min sårbarhet och min glädje. Jag bidrar till att andra vågar ta nästa kliv i karriären.

martina-brandt-generös

Generös

Jag är frikostig med mina kontakter och tror på givers gain. Jag kommer ihåg dem som delat mig sig till mig och försöker ge dubbelt tillbaka.

Låt oss höras

Är du nyfiken att veta mer om mina nätverk eller mentorprogram? Eller behöver du förstärkning av en kommunikationskonsult? Hör gärna av dig så pratar vi vidare.