Nätverk

martina-brandt-coach-nätverk
Ensam är inte stark – tillsammans gör vi varandra bättre

Nätverkandet idag är ofta nyckeln till nya karriärmöjligheter. Inte bara genom att man skapar nya kontakter, utan att det även kan väcka en lust till att byta bransch.

För att sätta ihop en bra nätverksgrupp krävs research och känsla. Jag läser av det som finns mellan raderna. I en förintervju frågar jag då vad de har för förhoppningar på nätverkandet och vad de själva skulle kunna bidra med för erfarenheter. Det sistnämnda är en fråga som är väldigt viktig för att gruppen ska bli så intressant och givande som möjligt för alla deltagare.

Genom att träffa andra i liknande situation får man perspektiv på sina utmaningar och kan bolla olika problem, eventuella lösningar och frågeställningar som finns i yrket.

I mina nätverk ser jag till att sätta ihop grupper som gör varandra bättre. Min ambition är att snabbt skapa trygghet i gruppen, att få alla att dela mig sig och utvecklas.

 

”Människan är ett flockdjur. Vi har ett inbyggt grundbehov av att träffas och umgås med andra.”

Nätverk och mentorprogram

martina-brandt-natverk-kommunikationschefer

Nätverk för kommunikationschefer

Med individuell coachning i grupp får du chans att bygga relationer och utvecklas i ditt ledarskap. Du får ett unikt tillfälle att både ge och få tips som stärker dig i din yrkesroll. Vi diskuterar kommunikation och ledarskap utifrån de dagens speciella förutsättningar när vi ofta leder på distans.

natverk-martina-brandt

Nätverk för erfarna solokonsulter

Vi lyfter blicken och identifierar vilka behov som kommer att finnas framöver. Tillsammans diskuterar vi rollen som konsult/frilansare och vi delar alla med oss av erfarenheter, spaningar och tips. Vi coachar även varandra för att höja energi och motivation inför kommande uppdrag.

Nätverk för kommunikationsansvariga

Med fokus på vår yrkesroll och  utmaningar diskuterar vi frågor kring kommunikation, digitalisering, ledarskap och organisation. Nytt för 2021 är ett mer coachande inslag som leder dig vidare i din egen personliga utveckling. Gästföreläsare bjuds in vid varje tillfälle, något som är mycket uppskattat.

Mentorprogram för kommunikatörer

Mentorsamtal med skräddarsydda, inspirerande utbildningsdagar inom ledarskap. Du får kontinuerlig coachning och personlig feedback och ett värdefullt nätverk. Programmet ger dig också stöd i frågor som personlig utveckling, ledarskap, strategiarbete och förändringsarbete.

Arrangeras i samarbete med Sveriges Kommunikatörer

Martina-brandt-coach-kommunikationschefer
natverk-martina-brandt
Martina-brandt-coach-natverk
martina-brandt-natverk-kommunikatörer

Vill du veta mer?

Är du nyfiken och vill veta mer om mina nätverk och mentorprogram? Om hur jag kan hjälpa dig att utvecklas och ta nästa steg i karriären?

”Martina har en unik förmåga att på kort tid få en grupp att dela erfarenheter med varandra på ett öppet och tillitsfullt sätt. Det har gett mig energi och nya perspektiv.”

Camilla Sandberg

Camilla & Co

”Du håller ihop vårt nätverk så fint. Vi får nyttiga övningar som leder framåt för våra företag och vi har mycket givande samtal i gruppen. Nätverket ger mig energi och utbyte!! Tack!”

Jenny Axäll

ICA

”Genom Martinas coachning tog jag möjligheten att få syn på mig själv, mina hinder och möjligheter. Det gav en ordentlig skjuts framåt – och dessutom var det roligt!”

Maria Martinsson

Förändringsledare, Kontakt&Dialog