Mentorprogram kommunikatörer

I samarbete med Sveriges Kommunikatörer

Communication Mentoring Program

Välkommen till Communication Mentoring Program. I programmet – som arrangeras av Sveriges Kommunikatörer – varvas mentorsamtal med skräddarsydda, inspirerande utbildningsdagar inom ledarskap. Du får kontinuerlig coachning och personlig feedback av din mentor, samt ett värdefullt nätverk i form av övriga deltagare. Programmet ger dig också stöd i frågor som personlig utveckling, ledarskap, strategiarbete och förändringsarbete. I mentorsamtalen får du möjlighet att stanna upp och reflektera kring de områden du vill utvecklas inom.

Noga utvalda mentorer

Som programansvarig har jag övergripanande ansvar för innehåll och för matchningen av mentorerna. Som adept tilldelas du en mentor för 10 timmars samtal. Denne matchas utifrån dina önskningar, förväntningar och behov. En del är mer ute efter en karriärcoach och andra vill samtala med någon som de ser som förebild både vad gäller postion och organisation.

Mentorerna är seniora och har en lång erfarenhet inom kommunikation och ledarskap. De är verksamma inom alla sektorer och flera branscher.

Adepter matchas med hjärta och hjärna

Utöver det som framgår av ditt CV försöker jag alltid hitta det som står mellan raderna. Personlighet och intressen kan spela in. Och när jag träffar adepterna under första dagen läser jag av energi och visualiserar sedan hur den personen kommer att möta den tilltänkta mentorn. Det är en talang och det händer att jag ändrar mitt första val. Det brukar överlag bli väldigt bra matchningar.

För vem?

Programmet vänder sig till dig som har några års erfarenhet inom kommunikation men ännu inte är chef. Kanske står du inför ditt första chefsjobb eller vill utveckla din ledarförmåga i en befintlig eller kommande befattning.

När?

Kontakta mig för nästa start.