Konsultmäklare

Den bästa matchningen

Med över 20 års erfarenhet av kommunikation och marknadsföring i olika roller, inom medlemsorganisationer och företag inom det privata näringslivet, skapar jag möten mellan människor och gör allt för att få till den bästa matchningen.

För alla lägen

Behöver du ta in fler kommunikatörer i din organisation? Är ni i mitt i en förändring eller har ni bara extra mycket att göra? Saknar ni specialistkompetens eller behöver ni förstärkning under en viss tid för ett visst projekt? Kanske vill ni rekrytera snart men först hyra in och se behoven.

Interimskonsulter för just era behov

Jag erbjuder smidig och effektiv förmedling av interimskonsulter inom kommunikationsområdet. Bland mitt stora och inom området specialiserade nätverk kan jag kan utifrån varje företags behov matcha och presentera den/de bäst lämpade konsulten/konsulterna. Både på operativ och strategisk nivå.

Snabbt och effektivt

Fördelen med att anlita en förmedlare är att du på ett snabbt och effektivt sätt får hjälp att hitta en passande konsult. Du får tillgång till ett större urval än ditt eget befintliga nätverk.

martina-brandt-konsultmäklare

Lösning som sparar tid

Oavsett ditt behov tar jag fram en lösning. Exempel på inriktning kan vara marknadskommunikatör, PR-specialist, content manager/skribent, kommunikationsstrateg, internkommunikatör eller förändringsledare. Du betalar bara för den tid du behöver. Det innebär att du och din organisation slipper leta och intervjua lämpliga kandidater – något som tar tid.

Martina hjälpte oss inom Storstockholms brandförsvar, när behov uppstod att med mycket kort varsel ta in en interimsanställd kommunikationsstrateg. Martina var snabb, effektiv och tillmötesgående, fungerade som bollplank i framtagning av kravprofilen, och kunde sedan snabbt ta fram förslag på matchande kandidater. Martina har också bistått oss med verktyg för gruppdynamik utveckling (DISC-analyser) samt utbildning kring detta inom kommunikationsenheten. Jag uppfattar att Martina är duktig på att bedöma kandidater gentemot uppdragsgivare och hon har en mycket professionell och trevlig attityd.”

Veronica Sandström

Kommunikationschef, Storstockholms Brandförsvar

”Martina har en fingertoppskänsla och lyhördhet som gör att hon lätt och galant matchar rätt person med rätt företag i rätt tid. Hon har även en behaglig personlighet som gör det lätt att arbeta med henne. Hon är driven, snabb och flexibel och ser till att jobbet blir gjort.”

Pi Lindström

Kommunikatör