Om Martina

Som coach och facilitator har jag mångårig erfarenhet av marknadsföring, professionella möten, mentorprogram och nätverk. Jag har haft arbeten som exempelvis marknadsansvarig, projektledare, kommunikationsstrateg och organisationskonsult.

Jag har studerat reklam och kommunikation på IHR och gått många kurser inom ledarskap och organisationspsykologi, bland annat hos Dale Carnegie, Nya Ledarskapet och Risling & Partners.

Under de senaste åren har jag vidareutbildat mig inom entreprenörskap och är nu även diplomerad ledarskapcoach (ICF).

Sedan 2012 driver jag nätverk och mentorprogram för kommunikatörer. Idag är jag seniorkonsult på Stardust Search där jag rekryterar och coachar just kommunikatörer.

martina_brandt_om_mig

Några skulle kunna kalla mig hoppjerka – för jag har haft många olika jobb och uppdrag. Andra skulle kalla mig nyfiken. Jag är driven, otålig och vill alltid framåt. Jag fortsätter därför att ständigt utveckla min kompetens.

Man kan benämna mig GUL, som i DISC-profilen delvis beskrivs som flyktig, snabb och otydlig. Eller som en inspirerande och levnadsglad visionär. En som älskar att facilitera och inspirera både individer och grupper.

En del skulle säga att jag pratar mycket. De flesta skulle skulle påstå att jag är en idérik möjliggörare som alltid vill bjussa. Att bidra till andras framgång är viktigt för mig och jag är därför mycket generös med mina kontakter.

Jag har inte valt den raka enkla karriärvägen. Vid två tillfällen har jag fått sluta på min arbetsplats på grund av arbetsbrist. I perioder då det inte funnits många jobb att söka. Det har varit tufft och jag vet hur det är att känna sig utanför. Men tidigt förstod jag vikten av nätverk när det gäller att hitta nya jobb och uppdrag. Nätverk och kontakter är A och O, och något som bygger ditt personliga varumärke.

Så om du liksom jag vill mötas på riktigt. Utifrån där du är. Kontakta mig så tar vi en (digital) fika.

martina-brandt-nyfiken

Nyfiken

Jag är genuint intresserad av människor och jag kommer aldrig sluta vara nyfiken. Jag vill veta vem du är, vad du vill och försöker alltid undersöka vilka saker vi skulle kunna hitta på.

martina-brandt-inspirerande

Inspirerande

Jag delar med mig av mig själv och mina erfarenheter, min sårbarhet och min glädje. Jag bidrar till att andra vågar ta nästa kliv i karriären.

martina-brandt-generös

Generös

Jag är frikostig med mina kontakter och tror på givers gain. Jag kommer ihåg dem som delat mig sig till mig och försöker ge dubbelt tillbaka.